torsdag 10 november 2011

Fira


I ett impulsivt ögonblick höll jag på att poppa skumpan redan i förrgår, vardagstrött och mätt på blodpudding. Sen kom jag på att jag nog har mer behållning av den om jag väntar till på lördag och delar den med man och goda vänner. Jag kanske till och med byter den där tröjan med kräksfläckar på vänster axel innan jag öppnar flaskan ;)

Så vad firar vi? Jo, Crème de la Crème har blivit usedd av en jury att bli en av sjutton Young Designers som får ställa ut på Formexmässan i januari. Ung och ung, jag vet inte det, men så här beskriver Formex själva mässan och Young Designers:

”Formex är trendledande i Norden på inredningsprodukter – det är här inköpare hittar de allra mest intressanta produkterna. Mässan är i ständig utveckling och ett steg i att stärka mässans innehåll är att vi fortsätter skapa utrymme för unga formgivare. Efter att vi fått en hel del förfrågningar från unga och oetablerade formgivare hur man kan delta på Formex utan att stå i en traditionell monter har vi tillsammans med Trendgruppen arbetat fram avdelningen Young Designers. Starten var hösten -08 och sedan dess har Young Designers varit ett mycket uppmärksammat område på Formex, både av media och av inköpare."

Nu gäller det att lägga på en rem, det är mycket som ska hinnas med innan slutet av januari. Men först, lite bubbel :)

15 kommentarer:

 1. Grattis MEN jobba nu inte ihjäl dig. Att ha en liten bebis är full sysselsättning även om du är en rutinerad mamma så unna dig lite vila mellan varven också.

  Hoppas bubblet smakar gott på lördag :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh vad kul! förstår att de väljer dig så mycket fint som du gör och det bästa av allt det handlar ju om återvinning.
  Grattis
  Elisabeth i Kämpersvik
  kentbettan@yahoo.se

  SvaraRadera
 3. Hurra hurra! Så roligt - grattis!

  SvaraRadera
 4. MEN GRATTIS VAD KUL!!!! HURRA!

  Men det förvånar mig inte det minsta så duktig som Du är.

  SvaraRadera
 5. Wow! Grattis - vad roligt, du är värd ett glas champagne tycker jag!

  SvaraRadera
 6. Stort GRATTIS Ida, så roligt! Jag är dock inte så förvånad : ) Å, du champagne låter alldeles underbart. Det är du värd.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 7. Oj, vad kul! Vilken möjlighet och vilken fantastisk komplimang! Den är du verkligen värd! Du är en inspiraton för många och dina produkter innehåller både personlighet, nytänk och skönhet. Det har gått i en rasande fart och du verkar "bubbla" ;) av fantastiska ideér. Du har ett bra tema i botten som är unikt och som går igen i dina produkter. Hurrarop från övervåningen på Fredsgatan 2!!!

  SvaraRadera
 8. Grattis!! Så kul!! Klart du ska korka upp. Både ung och kreativ, wow ;)

  SvaraRadera
 9. Oj, vad roligt! Grattis och så ses vi på Formexmässan! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Happii happii med all rätt, allt du gör är så vackert!!!

  Bubbla på

  SvaraRadera
 11. Hur kan man inte gilla?? Jag funderar på att komma förbi den 23:e mest för att kika, men vem vet ett kakfat behöver varje kvinna i sitt hem ;)

  SvaraRadera
 12. Grattis! wow! Dock inte förvånad, du kan ju detta med att skapa och skapa snyggt!

  KRAM

  SvaraRadera
 13. Men å så roligt! Och jag förstår varför de har valt dig, du är så duktig!

  - Skååål och grattis! :))

  SvaraRadera