måndag 30 maj 2011

Tjuvtitt porslinskrona

Nej, nu kan jag inte hålla mig längre! Jag tittar in som hastigast med ett par sneek peak bilder på mitt senaste projekt. Den är inte färdig, men det börjar likna något. Kvar är installation av elektriskt ljus och ett par små klurigheter när det gäller konstruktionen.

Happy Monday till er alla!

Ps. Och ni, boka in den tolfte juni mellan 16 och 19 om ni inte bor alltför långt ifrån Tumba, då vankas VIP-kväll!

16 kommentarer:

 1. Helt enkelt underbar!

  SvaraRadera
 2. Tack för titten ! Fantastisk skapelse som jag gärna ser live!


  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Galet rolig krona!!!
  VIP-kväll låter bra!

  Kramkram!

  SvaraRadera
 4. Krona a la creme de la creme:) Bra jobbat!
  Kram t

  SvaraRadera
 5. Ser mycket, mycket spännande ut! :)

  SvaraRadera
 6. Åh, gud vad snygg!! Såna där får du göra flera. Jag gissar att ljuskronan kommer bli uppmärksammad i diverse inredningstidningar/-bloggar och att du kommer kunna sälja en hel del av den. Gör några utan elljus också vetja (för de lyckostar som har ett gammalt torp utan el)!

  SvaraRadera
 7. Vilken fantastisk skapelse!

  SvaraRadera
 8. Hör har du verkligen något stort på gång!
  Kram Charlotta

  SvaraRadera
 9. Åååh vad spännande med nya ideér, kreativitet ska absolut beaktas oavsett tid på dygnet ;-)

  Den lampan gillar jag skarpt. Ser fram emot att se resultatet och bild av skapelsen på lite avstånd i ett rum.

  Blir det något mailutskick ang VIP-kvällen? Låter trevligt.

  KRAM

  SvaraRadera
 10. Sent om sider surfar jag in och inser att allt redan är sagt... Men jag kan väl få tillägga, lite västsvenskt sådär: Heja blå-vitt! Och dig! Kul idé. Den "Göteborgska färgkombon" känns alltid så somrig. Tycker jag. :)
  /helena

  SvaraRadera
 11. Men å så fin! Väcker ett habegär hos mig. /Maria

  SvaraRadera