fredag 20 maj 2011

FredagTjejfredag. Fredagsmys. Solfredag. Fredagsbus. I kväll sjunker jag ner på en trasmatta med en bunt olästa tidningar och njuter av sovande barn och äppelblom. Kanske skänker jag utemöblernas behov av några liter olja en tanke, förbereder jag mig mentalt i kväll kanske det blir ett lagom projekt för morgondagen.

Önskar er en fin fredag och en trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. oj vad inbjudande det ser ut, där skulle jag kunna hänga hela helgen ;) Har också bord som skulle behöva oljas, men nu håller jag på och intalar mig att det är fint med det lite uttorkade som börjar gå mot det gråa-hållet.

  Ha en toppen helg!

  SvaraRadera
 2. Kan inte låta bli att kommentera lite här, också. Du låter som en riktig poet när du inför-helgen-skaldar; Solfredag. Fredagsbus. Så fint! Just nu ser det ut att bli regn, på utsidan av mitt vardagsrumsfönster, men jag fick en liten sol på insidan, av dina poetiska ord och din trasmattebild. Tack för den solen!
  /helena

  SvaraRadera
 3. Hoppas du njöt igår med dina tidningar...

  Kram Helena.

  SvaraRadera