måndag 23 maj 2011

Fyrtal; V.32


Måndag V.32. Egentligen vecka tjugoett, men bebbens vecka numero trettiotvå. Nu har nedräkningen gått från tvåsiffrigt till ensiffrigt, knappt åtta veckor kvar. Åke blev Herman, som i sin tur byttes ut mot Arne. Senaste månaden har ärtan hetat Rufus. Ett hundnamn enligt vissa mammor :) men vi gillart! Efter snart tre graviditeter så gott som fria från värre krämpor känns det nu som om jag drabbats av alla på en gång. Jag spetsar mina smoothies med spenat och protein för att höja blodtrycket och dämpa den omåttliga trötthet som drabbat mig igen, och stapplar omkring på onda höfter medan jag ojar mig som en gammal tant. Så farligt är det väl egentligen inte, men oj vad jag längtar efter mitt pigga energiska jag igen!

* Dagen har till stor del tillbringats i TV-soffan. Med blott basutbudet på TV har jag följt såväl Hem till gården som Private Practise medan jag ömsom slumrat till och ömsom tråcklat på nya armband. I morgon ska jag rycka upp mig :)
* Pärlemorknappar på fiskfat från Upsala Ekeby. Knappar gjorda av snäckskal, finns det något vackrare? Inte en knapp är den andra lik.
* Medan jag låg där i soffan blickade jag upp mot fönstret och fastnade för lampfoten vi hittade på en spontan skattjakt i Hälsingland i höstas. Jag har kommit fram till att fåglar och fiskar, det är min melodi!
* Skönaste klänningen från Mama-licious som hängt med sedan Flora låg i magen, och ett av de allra första armbanden jag gjorde - lila med klädd knapp.

6 kommentarer:

 1. Jag gillar dina fyrtal. Ni ser ut att ha de sådär extra fint hemma.

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker lampfot!

  Jag ser en kudde i bilden längst ner til höger. Men det är din mage antar jag?

  SvaraRadera
 3. Åh kanske därför jag inte sett dig på några dagar nu. Sköt om dig o mys idag i regnet.
  Hälsningar från nästgårds, Gamla Villastaden :)

  SvaraRadera
 4. Japp Hem till gården är ju en räddare i nöden, så fint fat och vad roligt med en ny liten bebis snart!
  Malin

  SvaraRadera
 5. Jag har just hittat hit till din fina blogg och webbshop. Det var en glad upptäckt! Hit kommer jag tillbaka! :)

  SvaraRadera
 6. Ida, försökte lämna en lång kommentar till dig här, häromdagen, men blogger ville inte riktigt vara med på noterna... suck. Det var en rätt fin kommentar har jag för mig ;);). Något i stil med: Gillar, alltid dina fyrtal! Tycker om fågel och fisk och allt där emellan!

  /helena

  och så var det ett ps också, där jag undrade, lite försynt: Om ni är säkra på att det inte är en liten Noa där inne? Även om Rufus låter lite lustigt busigt bra. :)

  SvaraRadera