måndag 16 maj 2011

Piffat

Det här med flyttstyling verkar vara ett kapitel för sig. Ska man plocka bort, eller kanske lägga till? Rensa bland böckerna i bokhyllan och städa undan barnens alla leksaker, eller duka upp en buffé i köket och lägga en skrynklig pyjamas på sängen? Samtliga bostäder jag varit med och köpt har haft taskiga foton ur konstiga vinklar i annonser och prospekt, ändå har de haft något jag fastnat för. Kanske är det lättare att se hur otroligt mycket finare det kommer att bli när jag flyttar in med mina fina saker och tonvis av målarburkar om lägenheten/huset är småsjaskig från början? Samtidigt är det ren njutning att titta på bilder hos mäklare som verkligen förstår det där, som förstår hur just jag vill ha det för att trivas. (Titta in hos tex Alvhem för ljuvlig inspiration)

I alla fall så fick jag frågan här om dagen om jag kunde tänka mig att hjälpa till och styla en trea i Årsta inför försäljning. Och fort skulle det gå. Klart man ställer upp :) men får jag frågan någon fler gång hoppas jag hinna tänka igenom och strukturera mig lite bättre innan det är dags!
I morgon kväll landar denna schysta Årsta-trea på Hemnet, håll utkik om ni letar ny lägenhet i Stockholm!

4 kommentarer:

 1. Ser ut som en jättefin lägenhet, lycka till med försäljningen!

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat! Jag fuskar ju lite som "stylist/fotograf" åt en mäklare här i stan och visst är det suuuuperkul!! Jag har stylat ock fotograferat två stora hus som ligger ute på Hemnet just nu (finns några bilder på min blogg)! Hoppas du får fler uppdrag!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Så roligt! Blev snyggt! =)

  Trevlig kväll!
  Annelie

  SvaraRadera
 4. http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3,5rum-arsta-stockholms-kommun-jarnlundsvagen-5,-2tr-1825936

  SvaraRadera