fredag 27 maj 2011

På vår balkong

Med tanke på att det inte duggar tätt bland blogginläggen härifrån Uttran så skulle man kunna tro att jag fortfarande ligger framför Hem till Gården. Men så är det inte!

Precis när jag var på väg att gå och lägga mig i måndags bestämde jag mig för att prova en idé jag gått och klurat på ett tag. Det kanske inte är optimalt att dra igång ett helt nytt projekt klockan halv elva en måndagkväll, men har jag fått en idé är jag benägen att bli en smula uppslukad. Jag är fortfarande långt ifrån färdig, men denna lite utflippade grej börjar i alla fall snart likna den prototyp jag tänkt mig :) Jag håller er på halster några dagar till...

En del av klurandet och skissandet har jag förlagt till balkongen på övervåningen. Detta för att balkongen har tak och jag därmed slipper bli överraskad av aprilvädret denna majmånad bjudit på den senaste veckan. Dessutom känner jag att det är skönt att byta ut den näst intill obefintliga utsikten från min källarskrubb mot himmel och sjöglimt. Men nu är det snart helg. Ha en skön fredagkväll alla fina!

3 kommentarer:

 1. Missförstå mig nu helt rätt, men det är så skönt att titta in till dig och inse att nähe, inget inlägg idag heller. För då behöver jag inte känna mig så stressad själv, då inser jag att det finns fler där ute som är uppslukade av livet självt. Sen blir jag lika glad, ok gladare, när det kommit något nytt. Men som sagt, ingen stress!
  Spännande med nya projekt, känner igen den där uppslukningsfasen. ;)

  SvaraRadera
 2. ALLA mina bra idéer, som om det vore så många..., kommer till mig på kvällen. Nattugglor tror jag visst att vi kallas. Även om man tvingas att var morgondrillad också. Av katten bl a, i mitt fall och ett och annat barn i ditt fall kan tänka, ja och katt också förstås. ;)

  Hur är det med den nyaste lilla, lurviga vännen förresten? Håller den sig frisk?

  Låter spännande det där, som pågår på balkongen...
  /helena

  SvaraRadera