torsdag 12 maj 2011

Festtider

Nu närmar sig en tid då kalasen brukar avlösa varandra. Passa på att ge brudparet eller studenten en unik present som de blir ensamma om, eller piffa till den egna outfiten med ett spetsarmband. Jag kommer att lägga ut fler skinnarmband idag, sedan är planen att även göra knytarmband i siden som det på bilden.


Själv ska jag gå på bröllop i början av juni, bara drygt en månad innan bebisen kommer. Det ska bli spännande att se om det går att göra en festmakeover på något som närmast kan liknas vid en flodhäst ;)


Bilderna är återvinningsbilder från juni förra året då jag fotade för bröllopssidan www.brollopsinspiration.se.

4 kommentarer:

 1. Jag har svårt att se dig som en flodhäst. Du får väl bara en kula frampå. ;)

  SvaraRadera
 2. LiseLotte: En kula fram, och en bak :)

  SvaraRadera
 3. Jag hamnade här av en slump. Underbara bilder du bjuder på! :)

  Jag önskar dig en fin kväll!
  //Sofia

  SvaraRadera
 4. Sofia: Vad glad jag blir att du slumpade in dig just hit! Välkommen!

  SvaraRadera