tisdag 31 maj 2011

Tisdagstema* Sommarbordet

Jag hade storslagna planer när jag såg veckans tisdagstema i Inspirationsfabriken. Jag såg framför mig en luftig dukning i vitt på glasverandan med linneduk, silverbestick, syrener och kaprifol. Nu blev det inte så, men väl hämtmat när den är som bäst. Ute. Med mannen i mitt liv.

Tusen tack för alla fina kommentarer på inlägget nedan! Jag blir så himla taggad av er positiva respons! Jag hoppas få tag i de delar jag saknar för att kunna göra första exemplaret helt färdigt senare i veckan. Under tiden skissar jag på en enklare krona med enbart stearinljus. På återseende!

8 kommentarer:

 1. Inte dåligt alls. Jag är så nöjd att jag tog allt av Blå Eld. När vi stod med servisen i handen ville jag först bara ha allt vitt. Tänk vilken tur att jag ångrade mig.

  Jag stod och höll i ett av dina fat på koffert häromdagen. Tror minsann att det var något blått där med.. Väldigt fint, men jag skulle på after work och ville inte riskera kras. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Men det där ser ju hur gott ut som helst! Och somrigt. Har ätbart tema idag jag också :) //Petronella

  SvaraRadera
 3. Hämtmat kan vara en räddare ibland...gott ser det iallafall ut, väljer nog det till vänster.

  Jag är totalt insnöad på lampor just nu och köper en helt ny lamp-park till huset. Ser fram emot att få ta del av fler alster hos dig.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Ett enkelt sommarbord helt i min smak.
  Jag kommer gärna den tolfte :)

  SvaraRadera
 5. Vilka fina vinglas! Varifrån? Undrar Annas syster Lotta

  SvaraRadera
 6. Vet allt om STOORslagna planer och om hur de allt som oftast krymper, ikapp med den lika snabbt krympande tiden... Vad gör det egentligen? Efteråt känns det ofta rätt bra ändå. Varför krångla till det? När det enkla är så vackert. Som din bild. Och sushi i kvällsljus! :)

  /helena

  SvaraRadera
 7. Ser fantastiskt härligt ut, vilken mysig kväll!
  Malin

  SvaraRadera
 8. Anna: Jag fyndade fem tekoppsfat Blå eld igår :)

  After work låter kul! Kom och "vippa" nästa söndag och få med dig något blått till extra schyst pris ;)

  Petronella: Ja, är det inte underbart att kunna äta ute!!!

  Lina: Gott var det!

  Fler lampor kommer! Jag väntar otåligt på att få hem alla delar jag behöver för att kunna göra två färdiga prototyper, just nu bannar jag långhelgen för att det går så sakta...

  LiseLotte: Du är välkommen!

  Lotta: Vinglasen har min släkting Kerstin Paulsrud gjort. Turligt för dig så bor hon i Göteborg! Gå in här för mer info http://www.glascraft.se/

  Helena: Jamen precis ;)

  Malin: Som sagt, ibland är det enkla det bästa :)

  SvaraRadera