måndag 31 januari 2011

Fyrtal; VAB-måndag


Helgen som gått har gått i kalasandets tecken, två femårskalas har avklarats. Helgen har även gått i kräkandets tecken då jag vaknade natten mot söndagen , kallsvettig och illamående. I går kväll var det Karla som lade en pizza i sängen efter det att hon gått och lagt sig. No more details, men jag hoppas att resten av familjen klarar sig :)
mm
* Jag tycker att tulpaner är som vackrast just innan kronbladen börjar falla till marken, när stjälkarna vuxit sig långa och slingriga.
* Se där, ännu en flyttkartong på väg att plockas upp (det var ju bara fyra år sedan vi flyttade hit). Sakta men säkert spikar jag upp gamla tavlor på väggarna uppblandat med ett och annat nyare fynd.
* Tack och lov har mor och dotter mått bättre idag. Vi har pysslat, lite tillsammans och lite på vart håll. Klippa och klistra är kul tycker både jag och Karla.
* Kommer ni ihåg mina hortensior? En av dem strök med i höstas, men den andra verkar vara still going strong! Utan att alls förstå hur jag gjort kommer det nu nya gröna löv på plantan som snart ser sin tredje sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar