lördag 1 januari 2011

Första dagen på det nya året

Slöheten håller i sig efter hemkomsten till Villa Tallås. Medan tvättmaskinerna går varma för att beta av det aldrig sinande tvättberget strosar vi omkring i långfillingar och tofflor. Till och med döttrarna har anammat lunken, de sover till nio-halvtio för att sedan äta långfrukost fram till lunch :) Men nu räcker det snart. Samtliga familjemedlemmar har känt hur det liksom har börjat krypa i kroppen de senaste dagarna. Tjuvnypen blir fler och önskan efter att få något gjort blir märkbar. Om inte förr så måste vi ta oss i kragen på måndag då mannen och pappan börjar jobba igen. Vi tjejer kör vardagsinskolning några dagar för att inte duka under nästa måndag då jullovet är slut. På riktigt. Ett gott nytt år önskar jag er alla kända och okända Familjen i Uttran-besökare!
nn
Min vardag innebär att jag kommer att ta tag i Crème de la Crème som fått stryka lite på foten under december månad. Rea och ny websida väntas. Nya kakfat och åtminstone en ny produktkategori kommer att anlända till butiken under januari månad.
nn
Bilden på de fina grylapparna formgivna av Maria Johansson har jag lånat från Cosas, tyvärr finns de inte längre i sortimentet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar