onsdag 19 januari 2011

Bling bling


Trots minusgrader idag har jag känt våren i luften. Solen har obarmhärtigt lyst genom smutsiga fönster och fåglarna har kvittrat (eller pippat som Karla brukar säga :) som besatta. Jag har lagt ut de sista färdiga faten i butiken och planerar nu inför nästa Crème de la Crème-projekt.
bb
Sedan ett par år tillbaka har jag samlat på gamla vintage-broscher. Jag gillar det blingiga, på gränsen till kitchiga men har än så länge inte riktigt vetat vad jag ska ha dem till. Nu tror jag att jag vet! I morgon och på fredag ska jag lämna min trygga verkstad för att gästspela som sjuksköterska i den stora staden, sen ska jag prova om min idé blir lika bra som den bild jag har i mitt huvud. Håll tummarna!

4 kommentarer:

  1. Ah, det kanske man skulle börja med - kommentarer som "har ni hört vad fåglarna har pippat i skogen idag" skulle säkert pigga upp vilken konversation som helst :-)

    SvaraRadera
  2. Härligt med lite bling-bling, som lyser upp i vintermörkret. Även om det känns som att ljusare tider är på väg att smyga sig in..:)
    Ser fram emot ditt nya projekt!
    /helena

    SvaraRadera