onsdag 30 juni 2010

Fyrtal; semesterSnart går första semesterveckan mot sitt slut. Bohuslän har so far visat sig från sin allra bästa sida, havet ligger blått nedanför husknuten och kvällssolen skickar solkatter i glasen på middagsbordet. Jag säger som Madicken, Idag känner jag livet inom mig!

* Dagens kombo: rosa nitarmband från Mint, gult sidenarmband från Crème de la Crème och en silverlänk från Tiffany & Co.
* Jag älskar ljuskronan som hänger ovanför bordet här i vårt sommarhus lika självklart som fiskarna simmar i havet ;) Skulle jag någon gång springa på en likadan på loppis eller auktion skulle den få följa med mig hem bums!
* Från källarutsikt till havsutsikt. Mitt nya arbetsrum får fem stjärnor för läge och utsikt :)
* Vår rastlösa fyraåring övergav mannen mitt i smeten som fick avsluta muffinsbaket själv (vilket han klarade med bravur). Tack sa vi andra som fick nybakat till eftermiddagskaffet :)

Nej, nu ska jag sätta mig bakom symaskinen igen, alltid hittar jag på något. Att surfa visade sig bli ett dyrbart nöje då man endast får kontakt med norska nätet här (och vi är ändå i Sverige) Inför nästa blogginlägg ska jag ta med mig datorn och sätta mig på en närbelägen bergstopp för bättre mottagning :) Ha det bra ute i sommar-Sverige (och ute i resten av världen så klart)!

5 kommentarer:

 1. Ser helt klart ut som ett toppen arbetsrum det där! :-)

  Ha det gott på semestern! Jag räknar nu till två dagar kvar innan det är dags...

  SvaraRadera
 2. Tänk vad många mästerverk en grön Husqvarna kan skapa! Jag har min i säkert förvar nu när den blivit uppgraderad med en Bernina :-)

  Önskar dig en fortsatt härlig semester!

  SvaraRadera
 3. Ha en fortsatt fin semester. Verkar jättemysigt!

  SvaraRadera
 4. Hur länge stannar ni i Bohuslän? Hinner vi träffas innan ni ger er iväg?
  Jag har semester just nu och är hemma med barnen Pärs semester börjar om drygt en vecka.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hej, vill bara önska dig en skön helg o fortsatt njutande semester! Dina kakfat är så fina! Kram/Mira

  SvaraRadera