torsdag 17 juni 2010

Skriva, brinna, läsa

Jag hade kunnat lägga vantarna på allihopa, men valde till slut dessa två skrivböcker med omslag av Carl-Johan De Geer. De blir perfekta att fylla med "får inte glömma" och inspiration. Finns på Pocket shop för det facila priset 29 kronor.

Trots många järn i elden bestämde jag mig i ett svagt ögonblick för att jag skulle vara med i Panduro Concrete Challange, en ny variant på Pandurotävlingen jag var med i förra året. Jag har aldrig gjutit i betong tidigare, men hoppas åtminstone kunna lämna in ett tävlingsbidrag. Som vanligt är jag ute i sista sekunden, sista tävlingsdagen är i morgon. Brinn betong, brinn!

När jag ändå slank in på Pocketshop passade jag på att köpa några semesterböcker. Lite chicklit och finskt svårmod toppat med religion och politik, blir nog en bra sommarblandning ;) Jag har för övrigt trots skepsis nyss läst ut det fjärde boken i Twilightserien. Riktiga bokslukarböcker för fjortisar som funkar fint på trettioplussare med :)


4 kommentarer:

 1. Skrivböckerna var ju huuur härliga som helst!
  Spännande med betong - vad duktig du är som ger dig på det projektet!!!

  Årstiden påminner mig om kvällen på stan förra året. Några drinkar vore kanske trevligt att svepa??? Jag ska ut å promenera med M nån kväll - ska höra med henne då?!

  SvaraRadera
 2. Karin L: Jag väntar med att kalla mig duktig tills jag ser hur slutresultatet blir. Jag tror att jag ska tvinga Fredrik att ta ur det jag gjutit ur formen, då kan jag ju alltid skylla på honom om något går snett ;)

  Kolla med M, jag behöver komma ut på stan, mina stadsturer senaste året är lätträknade. Några drinkar tror jag också jag behöver, kommer knappt ihåg sist jag fick en sån!

  SvaraRadera
 3. Jättefina skrivböcker!!

  Kramiz aka

  SvaraRadera
 4. svanboken är ju underbar!

  SvaraRadera