fredag 2 juli 2010

Lata dagar

Dagarna går utan att vi direkt gör något. Vakna, fixa frukost, sola, laga lunch, bada, greja eftermiddagsfika, fiska krabbor, laga middag, pyssla, lägga barn, lyssna på Sommar och gå och sova. Bilden på vårt sommarparadis taget från berget där jag lyckats koppla upp datorn mot svenskt nätverk. Bra för figuren att vara tvungen att bestiga ett berg så fort bloggabstinensen slår till :)


Kvällsbus och kvällsmys vid middagsbordet.


Jag har sytt några nya jeansarmband som jag lagt ut i butiken. Ska även försöka hinna lägga ut några sidenarmband senare i veckan.
mm
Just nu säljer kakfaten som smör i solsken - jag blir glad och stolt som en tupp :) Tack Frida på Trendenser och tjejerna på Bröllopsinspiration för er publicitet de senaste dagarna (och självklart alla er andra som sprider ryktet om Crème de la Crème)! Så snart jag kommer hem kommer jag att lägga ut bilder på nya fat, detta blir under v.28.

7 kommentarer:

 1. Men det låter som precis som det ska vara!

  Vår semester har börjat för någon timme sen :-D

  Dina kakfat är värda all uppmärksamhet, så självfallet ska du vara stolt!!!

  SvaraRadera
 2. Vilka häääärliga bilder!!!
  Underbara mysbilden var fantastiskt fin!

  Verkligen grymt kul att det går så bra för dina alster!!! COOLT! Hurra hurra!

  GLAD SOMMAR PÅ ER i ert paradis!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Ida! Erat semesterparadis ser precis ut som ett paradis!! Idag är det bröllop på schemat och mitt nya fina svarta siden armband kommer passa perfekt till min klänning :)Knuten blev dock inte lika snygg som när du gjorde den men jag försöka få till den senare.. Hoppas ni får fortsatt under bart skönt på eran semester,min börjar idag. Vi får väl försöka ses nån skön sommarkväll på nån god sommardrink ;) Många kramar Eva

  SvaraRadera
 4. Härliga dagar!! Fina bilder och armbanden är såå fina!!

  kramiz aka

  SvaraRadera
 5. Kul kul kul med uppmärksamhet för crème de la crème!!
  Jag hoppas du såg mitt mail med loppistips!
  Här i Mälis har det varit en underbar sooolig varm dag !
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Underbart är det enda ord jag kan skriva...

  Men vad roligt att du fått så fin publicitet. Jag var tvungen att klicka mig vidare och se vad som skrivits. Du är så himla duktig!!

  Kram och fortsatt trevlig semester

  PS. Var ligger stugan någonstans? Blir det någon segling?

  SvaraRadera
 7. Så grymt snygga armband!! Är det dina armband som säljs hos GreenDarlings också?

  Jenny

  SvaraRadera