onsdag 23 juni 2010

Fyrtal; Snart semester

I söndags gjorde jag sista dagen på det jobb som varit min arbetsplats de senaste tre åren. Lättnaden jag kände när jag gick därifrån är obeskrivlig, nu väntar resten av livet som ett oskrivet blad! Med bara ett par dagar kvar till semestern är kaoset kaosigare än vanligt här i Villa Tallås ;) I bland undrar man om man över huvud taget kommer att få ihop det innan det är dags att packa bilen.

* Veckans nyförvärv. Vår hall är allt som oftast belamrad med små och stora saker, kläder och skor. Förhoppningsvis ska schiffonjén med tusen (kanske inte riktigt) lådor råda bot på det :)
* Tänk att skräp kan bli ett vackert stilleben! Möbel nummer två är nästan färdig. Som alltid är det det där finliret på slutet som tar längst tid, men jag fortsätter att sy. Och klippa.
* Vad ska man ha med sig? Klädhögarna växer sig höga inför Midsommarpackningen, det gäller att packa kläder för alla eventualiteter ;)
* Flora gillar skor, både sina egna och andras. Karla brukar säga att Flora ska bli skomakare när hon blir stor eftersom hon tycker så mycket om skor. Just nu gillar hon sina gummistövlar mest av allt :)

4 kommentarer:

 1. Underbart fyrtal!!!
  C U tonight!

  SvaraRadera
 2. Härligt fyrtal! Här är det också packning inför Midsommar som gäller.

  Trevlig Midsommarhelg!

  SvaraRadera
 3. Blir så glad av dina vackra och färgglada bilder.
  Och det var den sötaste lilla skomakaren jag sett :-)
  Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 4. Huvudsaken gummistövlarna är med så klarar man sig alltid, klädd eller naken ;-)

  Glad Midsommar!

  SvaraRadera