torsdag 24 juni 2010

Frulle


Hur det går med packandet? Sådär. Högarna med kläder ligger fortfarande framme och fler saker läggs till på packa- och attgöralistan. Det blir till att lägga på ett kol i eftermiddag!

På bordet idag; gammalt, nytt och en kvarglömd linneduk.
* Sockerskålen som ser ut som en ananas blev min förra sommaren för en femma.
* Jag dricker gärna latte i tekopparna i glas från Granit.
* Såhär i efterdyningarna av det kungliga bröllopet lägger jag min macka på brudens föräldrar. Minnestallrik i melamin i samband med kungen och Silvias bröllop 1976.
* Min yougurt äter jag i Kerstin Paulsruds glasskål från GlasCraft med silverskeden Svensk. Både jag och min syster fick en silversked varje födelsedag när vi var små. Jag försöker använda dem så ofta som möjligt istället för att glömma bort dem i någon låda.
mm
Framöver kommer inläggen här på bloggen att komma lite sporadiskt, internetuppkopplingen är lite sisådär på det stället vi ska till. Jag ska dock göra mitt bästa att inte försumma Familjen i Uttran :) Trevlig Midsommar till er alla!

1 kommentar: