lördag 12 juni 2010

Fyrtal: Aprilväder och gamla favoriter

Ja, denna lördag har bjudit på det mesta i väderväg. Hällregn, styv kuling och så lite sol. Min annons som inte blev den jag tänkte först, syns nu på http://www.brollopsinspiration.se/, en sida jag inte skulle missa för allt i världen om jag skulle planera ett bröllop. Nu har jag ju gjort det en gång, och ska förhoppningsvis inte göra det en gång till, men jädrar vad roligt med bröllop!
mm
På vintern samma år vi skulle gifta oss ramlade jag och fick en komplicerad fraktur på höger arm, vilket i sin tur gjorde att jag blev sjukskriven i två månader. Under dessa två månader planerade jag allt från meny och inbjudningskort till blommor och klänning (jo, min blivande man fick vara med på ett hörn :) I helgen fick min gamla klänning vara med som statist ;)

* En ensam lupin i ett gammalt labglas samsas med fjällripan (Karla säger dock att det är en fiskmås) om utrymmet i fönsternischen.
* Detalj på brudklänning och galge med sidenband från fotograferingen med festtema.
* Bästa Godnattsagan just nu - Ida Maria från Arfliden av Ann-Madeleine Gelotte. Detta var min älsklingsbok, alla kategorier när jag var liten. Den spännande berättelsen om Ida-Maria och hennes familj som under slutet av 1800-talet levde i en liten by långt uppe i Norrland kunde läsas hur många gånger som helst. Förra veckan när jag var på loppis så stod den där, min älsklingsbok. Till min glädje så tycker Karla lika mycket om den som jag, vi är just nu inne på varv nummer fyra :)
* En bukett underbara pioner fick jag av mamma som var här i veckan och hälsade på. Jag drömmer om en rabatt full av pioner i olika rosa nyanser (får väl bli när jag lyckats gräva upp all den där kirskålen ;)

3 kommentarer:

 1. Pioner är jättefina! Kollade in annonsen,fin! Ha det gott! Kram Eva

  SvaraRadera
 2. alltid så härliga fyrtal här:) kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Eva: Ja, visst är pioner underbara! Jag har några nere i trädgården som just är på gång att slå ut - härligt!

  Mia: Tack! Vad roligt att du tycker det! Kram

  SvaraRadera