lördag 5 juni 2010

Sväva


Sedan ett par dagar har jag gått och funderat på en annons för Crème de la Crème som snart ska visas på en bröllopsblogg. Denna, lite utflippade idé, kom jag på i kväll. Har du julgransplundring, ropar mannen från taket (fråga mig inte vad han gör där). Som sagt, lite utflippat, men jag gillar hur kakfaten svävar mitt i allt det gröna :)

10 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser väldigt "bröllop" ut.
  Utflippad=BRA

  LiseLotte

  jag har mailat dig

  SvaraRadera
 2. Vackert! Tumme upp!

  SvaraRadera
 3. Supervackert! Kommer att S Ä L J A som smör!

  SvaraRadera
 4. Väldigt smart att annonsera i bröllopstidning! Kan man ha en annons på brällopstorget med kanske?

  Kram Charlotta

  SvaraRadera
 5. Hur häftigt som helst, om du frågar mig.

  SvaraRadera
 6. Hej Ida!

  En helt underbar bild! Härligt galet, precis som känslan man har när man planerar ett bröllop. ;)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Jättefin bild! Jag vill köpa alla faten :-)

  SvaraRadera