torsdag 10 juni 2010

Feelin´ blue


Inspirerad och frustrerad. Mina Crème de la Crème-dagar går åt till sjuka barn medan mannen jobbar som en galning för att kunna ta semester med gott samvete. Orättvist, men förmodligen realistiskt. Vi hjälps åt sena kvällar i stället. En borrar hål, en skruvar ihop. En hittar på, och en försöker hjälpa till att förverkliga galna idéer :) Är i alla fall glad att jag fick en vecka extra, det är ju först nu det är två veckor kvar till Midsommar!
mm
Idag den tionde juni gratulerar jag min svåger och min svägerska som fyller år- GRATTIS! Medan Flora sover försöker jag avsluta saker jag börjat med, men av någon anledning övergett innan de är färdiga. Hjärnan går på högvarv och listorna är långa.
mm
Idag är min inspiration blå. Blå som havet och blå som himlen. En fin torsdag önskar jag er, feeling blue or not!

* Mina möbelprojekt har fått en ofrivillig paus då sprutlackeraren inte hunnit färdigt under avtalad tid. Känns lite surt då jag helt får tänka om när det gäller min tidplan :( Idag bjuder jag på ännu en sneak peek på vad som komma skall - lappat, jeansigt, blått och flott!
* I senaste numret av Elle Interiör fanns en inspirationsbild som jag föll handlöst för! Tavlan Close to Costeau av Jesper Waldersten påminner mig om hur mycket jag tycker om att klippa i gamla tidningar och sammanfoga gamla bilder till nya. Lika förälskad blev jag i den handgjorda hajen i hönsnät! Frågan är bara var man skulle ha den, jag är rädd för att den inte riktigt skulle komma till sin rätt i vårt överbelamrade hus :)
* I mitt föräldrahem finns assietter och tekoppar ur Arabias servis Valencia. Jag älskar den blå färgen och dekoren där man kan urskilja varje penseldrag. Vackert!

1 kommentar:

  1. Hello Ida,
    konstnären som gör hönsnätsdjuren har sin ateljé inte långt härifrån i Aspudden.
    Jag vet flera som hängt upp dom i taket och på väggen...Superfint!

    SvaraRadera