söndag 7 februari 2010

Fyrtal; Snor och sol


Denna kramsnöiga, och faktiskt ganska soliga söndag är det hög tid för ett fyrtal. Min stackars blogg har blivit alldeles försummad den senaste tiden. Jag intalar mig att det ska bli ändring på det så fort februari tar slut. Jag vet att vi är inne i årets kortaste månad, men just nu känns det som den aldrig ska ta slut ;)
mm
* Tulpaner är som vackrast i början när man tar hem dem som en krispig, outslagen bukett, eller som här - just när de håller på att blomma ut.
* Det hjälpte inte att hålla andan. Nu sitter jag här och snörvlar och kraxar, medan jag passar på att hinna göra något innan Alvedonen slutar verka. Dagisbaciller, I say no more.
* Vernisage? Nej, det är bara Karla som har skrivit skyltar så att man vet åt vilket håll man ska gå. Utmärkt, då slipper jag gå vilse i vardagsrummet ;)
* Jag har precis lagt ut nya fat i butiken. Hoppas få tag i fler Berså och Spisa Ribb-tallrikar i veckan så att jag kan göra fler av den modellen. (Vid det här laget måste man nästan kunna klassa den som en bestseller :)

8 kommentarer:

 1. En award till dig från mig! Finns att hämta hos http://ann-helensalster.blogspot.com

  Ha en skön söndag.

  //a-h

  SvaraRadera
 2. Hej, jag ville bara säga att Paul har invigts hos oss i dag, till allas stora förtjusning!

  SvaraRadera
 3. Hej i sjuktider!
  Vi tillbringade helgen på sös vi :/
  Håller helt med om tulpaner, ibland är de svåra att slänga fastän bladen torkat och blivit svarta! De är verkligen tjusiga dina fat, ser ut som värsta proffsfotot för vilken inredningstidning som helst!

  Hoppas ni har en skön söndagskväll!

  SvaraRadera
 4. Ann-Helen: Tackar! Awarden är hämtad, ska bara klura på vad jag ska skriva ;)

  Vanilla: Tack! Passade på att ta några bilder då ljuset var tacksamt att fotografera i.

  Frida: Det glädjer mig att Paul kom fram helskinnad till sitt nya hem, och så klart att ni är förtjusta!

  Sienneis: Stackars lilla ärtan! Jag inleder min andra vecka som förvärvsarbetare med att vara sjukskriven, trist men inte så mycket att göra. Åh, blir så glad (och lite mallig) över dina komplimanger :)

  SvaraRadera
 5. Attans hann inte med när jeansarmbanden kom ut! Blir det fler?

  SvaraRadera
 6. På vår udde: Det blir fler. Jagg väntar på en leverans med tryckknappar som jag hoppas ska komma i morgon. Håll utkik!

  SvaraRadera
 7. Hej! Dagisbaciller är inte att leka med, här är vi inne på andra öroninflammationen sedan inskolningen. Hoppas du kryar på dig snart!

  Kram Gisela

  SvaraRadera