måndag 15 februari 2010

Fyrtal; Veckan som gått

Att det skulle vara måndag x 4 är inte riktigt med sanningen överensstämmande. Bilderna är tagna under förra veckan när vårt hus under några dagar badade i solljus.
mm
* Förutom ranunklarna fick även en bukett Franska Tulpaner följa med hem från min trip till city. Buketten håller än och är helt ljuvlig!
* Jag kan inte få nog av bilderna solen målar på våra väggar. Vackert! Den här bilden påminner mig också om att vi inte fått upp någon tapet på den här väggen. En tapet som betälldes för ett år sedan och som visade sig vara fel färg när den kom. Kanske dags att göra något åt det nu :)
* En tur till Ikea resulterade i en kasse härliga tygbitar. Vad jag ska göra med dem får ni se så småningom ;)
* Vår ena gavelfasad i snö och sol. Förutom att vi ska ta tag i vår slumrande trädgård i sommar finns en annan viktig punkt på To Do-listan, glasverandan måste göras klar! Ett falsat plåttak och färg på fasaden är vad som krävs, det ska väl inte vara så svårt ;)

3 kommentarer:

  1. Sist vi var på IKEA stannade jag till, eller saktade in farten men blicken från min käre man sa att det inte var lönt. Jag får åka dit själv någon gång.

    SvaraRadera
  2. Linruz: Tack!

    LiseLotte: Det borde finnas en motsvarighet till barnens Småland för männen - man lämnar in dem när man kommer, hämtar ut dem lagom till att man kommer till kassan ;)

    SvaraRadera