fredag 5 februari 2010

Jobb


Bilden på fenomenala Nurse Jackie är lånad från www.tv.nu

Hostiga barn, snorig man, börjar känna av lite ont i halsen. Snö att skotta, sprutor att ge, patienter att skriva in för att sedan skriva ut. Tidiga mornar, hinner inte äta frukost, oskottade trottoarer. Paket att skicka, bokföring att göra, sena kvällar. Blogg som inte uppdateras, kommentarer som inte skrivs.

Från den första februari är det pappans tur att få rå om barnen, jag har efter ett och ett halvt år hemma slungats tillbaka ut i verkligheten. Omtumlande, men helt okej. Jag kommer att jobba heltid hela februari vilket kan förklara att jag kanske kommer att vara mer asocial än vanligt här i bloggvärlden. Från och med den första mars ska jag bara jobba hälften så mycket på min gamla arbetsplats. Tanken är att jag då ska kunna ha mer tid att lägga på mitt lilla, men expanderande företag. Jag känner på mig att det här kommer att bli en bra vår. Spännande, ganska jobbig, men bra.

Happy Friday och trevlig helg till er alla!

2 kommentarer:

 1. Hej
  Har inte med detta inlägget att göra men jag hamnade på din sida via Mrs B &Co för att hon köpt ett våningskakfat av dig.
  Måste bara säga att jag blev helt stum av beundran vilka påhittiga och kreativa människor och ideésprutor det finns i detta landet där DU såklart måste var en av dem. Fattar inte hur du gör utan att faten spricker??! Fina armband gör du oxå! Wow, snyggt jobbat. You go girl!
  //Carina (som hobbysyr tygkassar och annat smått och gott..)

  Ps hur sjutton lämnar man kommentar utan att vara anonym och utan att ha en blogg?? kändes dumt att välja anonymt men det var enda sättet.

  SvaraRadera
 2. Carina: Tack, tack! Du anar inte hur glad jag blir när människor som Du visar uppskattning för det jag gör. Att ta steget från att bara vara hemmapysslare till att starta ett företag och försöka nå ut med min kreativitet känns STORT:)

  Hur jag borrar i faten är en hemlighet, men jag kan avslöja att jag provat ganska många oika sätt innan jag hittade det optimala ;)

  Jag ska kolla i mina inställningar för kommentarer om jag kan ändra så att man inte behöver skriva under anonym.

  SvaraRadera