fredag 26 februari 2010

Fredag

Så var det fredag igen. Töigt, mulet och kulet lockar inte till utomhusaktiviteter. Kanske blir det en snögubbe efter lunch, just nu sitter flickorna i en kartong som tuffar fram över vardagsrumsgolvet. Fantasin är det inget fel på ;) Jag sitter med en kopp kaffe och gruvar lite inför eftermiddagens jobb. 14 till 21.15 en fredag är ingen dröm, men när det är avklarat är det helg! Min helg sträcker sig dessutom nästan en hel vecka då jag börjar min halvtidstjänst på måndag. Det känns obeskrivligt lyxigt att snart kunna lägga den andra halvtiden på Crème de la Crème. Flora skolas in på dagis i mitten av mars, efter det är det full fart som gäller :)
mm
Ha nu en riktigt härlig fredag! Jag kanske tittar in lite senare i helgen.

Veckans loppistur resulterade i två finfina fynd. En liten Steltontermos i rostfritt för 75 pix och en färgglad kaffeburk från Luxus för en tia. Idag dricker jag mitt kaffe i favoritkoppen från Iittala, Taika. Dukat har jag gjort på en annan favorit, teakbrickan som är arvegods från farmor och farfar.

Uppdatering: Mannen påpekar att jag borde ha torkat av termosen innan jag fotade, och det har han ju alldeles rätt i, egentligen så är den ju faktiskt blank;)

5 kommentarer:

 1. Happy Friday!

  Stelton för 75 pix är bara för bra för att vara sant!

  Otroligt igen att du tänkte på mig med necessären.

  KRamkram!

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det härligt med fredag!

  Hoppas att du får en riktigt bra helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Karin L: Ett fynd så sant som det var sagt! Necessären är på väg hem till dig :)

  Vanilla: Trevlig helg till dig med!

  SvaraRadera
 4. Vilka loppisar brukar du besöka? Har så dålig koll sedan jag flyttade hit till Stockholm...

  SvaraRadera
 5. J: Av gammal vana och ur bekvämlighetssynpunkt blir det ofta läkarmissionens secondhand i Alby. I bland åker jag till Vårberg där den stora loppisen som tidigare fanns i Skärholmen ligger.

  SvaraRadera