fredag 1 januari 2010

Fyrtal: New Years Eve and the day after

Nyårsafton tillbringades hemma hos oss tillsammans med goda vänner, ett lyckat koncept när maten smakar ljuvligt och barnen somnar som de ska ;) Ännu mysigare blir det när gästerna stannar över natten och barnen kan fortsätta leka morgonen efter medans föräldrarna njuter av en avslappnad frukost som glider över i förmiddagsfika.
mm
* Hummersoppa gjord på egen fond utgjorde förrätten tillsammans med en laxmousse och en skaldjurstoast, recept från tidningen Lantlivs nyårsnummer.
* Efter julens alla dukningar och måltider kändes det som en befrielse med en stram dukning i svart och vitt. Vid varje kuvert ställde jag ett udda snapsglas med en avklippt vit tulpan - nu är härliga tulpantider äntligen här! Som alltid känner jag för att kasta ut allt som har med julen att göra så fort nyårsafton passerat.
* Dagen efter är det bara att bita ihop och ta tag i det som inte diskmaskinen tagit hand om under natten. Diska, diska, torka, torka :)
* Trots att det var många år sedan jag var van att springa omkring i high heels kunde jag inte motstå skorna jag snubblade över när jag egentligen bara åkte till vårt lokala centrum för att köpa ett paket Bregott :) Jag erkänner att det främst var den röda sulan som drar tankarna till ett par Louboutins, som gjorde att jag kom hem med både ett paket Bregott och ett par skor. Att jag sedan trots mina ynka 163 cm över jorden kan känna mig lång och ståtlig för en gångs skull är bara en bonus!

Jag önskar er alla ett riktigt gott 2010! Nu väntar ljusare tider och mer ork. Vi har kvar en välbehövlig vecka av jullovet innan mannen börjar jobba igen. Förhoppningsvis fortsätter det vintriga vädret ett tag till så vi kan njuta av lite uteliv tillsammans. Jag ska försöka hinna jobba lite också på några nya idéer jag har till Crème de la Crème. Ska även försöka uppdatera bloggen lite oftare, i december kändes det som om varken tiden eller orken räckte till ;)

13 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder och summering av nyar. Hummer, klackar och vita tulpaner som valkomnar det nya aret. Gott Nytt Ar! towe.

  SvaraRadera
 2. Har du några idéer om hur jag ska inreda min hall...? Jag blir jätteglad om du tipsar mig på min blogg. Gott Nytt År önskar HomeRiver

  SvaraRadera
 3. Kikar in och önskar dig ett gott nytt år, hoppas du hade en fin afton i går:) Massor kramar Mia

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt År !! Maten lät helt underbar,1000 gånger bättre än Nutrilett :( Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Sjukt snygga skor!!! Får mig att längta än mer till SATC film nr 2!!! Önskar dig det bästa 2010!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack för maten - Olof Palme diskar faten.

  SvaraRadera
 7. Alla: Gott Nytt År önskar jag er med!

  Towe: Tack! Hummer, klackar och vita tulpaner är lyckade ingredienser för en lyckad Nyårsafton!

  HomeRiver: Jag ska klura på er hall, återkommer när jag kommit på något bra :)

  Karin L: Den som väntar på något gott...snart kommer du att få något i brevlådan :)

  Mia: Aftonen var lyckad, hoppas ni hade det bra med!

  Eva: Efter julens svullande skulle jag nog behöva lite Nutrilett jag med ;)

  Tess: Skorna är snygga och faktiskt helt ok att gå i, inte särskilt dyra var de heller!

  Majabloggen: Nej fel, Fredrik diskar faten :) Tack själv för en lyckad kväll!

  SvaraRadera
 8. Härm-apa, man kan lika gärna läsa bloggen "en mammas dag", det är precis samma, fast en mammas dag är dagen före.

  SvaraRadera
 9. Anonym: Jaså, du har vaknat till liv igen. Jag vet inte riktigt vad du syftar på i detta inlägg, men ja, ibland händer det att jag bloggar om saker Weronica visat först, och ibland är det tvärtom, att hon visat saker jag redan skrivit om. Det är ju inget unikt som bara gäller oss, i bloggvärlden händer det rätt ofta att olika bloggare belyser samma, ofta aktuella saker men på olika sätt.

  SvaraRadera
 10. Där tog du åt dig, tydligen. By the way, jag har aldrig slumrat till, kritik får du leva med eftersom du är bloggare, så är livet. Du måste förstå att man har även negativa läsare, inte bara fjäskisar. Jag tycker fortfarande att du är aningens patetisk, och försöker tjäna pengar på skrot, fast du tar ju ändå bort mitt inlägg eftersom det inte passar dig!

  SvaraRadera
 11. Men vad är det jag läser! Klickar in här för att önska dig ett gott nytt och vad får man se...
  Ledsen blir man, anonym kanske inte hade en så trevlig nyårsafton... Hoppas hennes/hans nyår blir bättre nästa år så kanske man slipper den typen av inlägg.
  Hur som helst ha det toppen och skorna var supersnygga!
  Förresten, jagg har ingen speciell pressarfot till symaskinen, bara en liten "plupp" som man kan flytta vänster, mitten och höger för den typen av uppdrag! Skall visa min symaskin på bild någon gång. Har ärvt den av min mormor, en Singer från sent 50 tidigt 60-tal! Den går som en klocka!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Anonym hade ett alldeles utmärkt nyår, det har inget med min kritik att göra, typiskt kärringtänk! Jag bara meddelar min åsikt vad gäller denna blogg. Ska man inte kunna ha en åsikt?

  SvaraRadera