torsdag 7 januari 2010

En helt vanlig dag i Uttran...


...börjar redan på nattkröken av att yngsta dottern kaskadkräks över spjälsängskanten. Sedan fortsätter det så tills storasyster tar över vid sjurycket i morse. Sedan lunch har vi med hjälp av blåbärssoppa, majsvälling och riskakor varit kräksfria, men lagom till läggdags tar det hus i h......e igen. Tre (snart fyraåringen) ska minsann inte sova i sin säng, och ettåringen ska absolut inte sova över huvud taget. Det enda som kan göra mig glad är att jag får sova i erat rum, inget annat hjälper. Jag kommer aldrig att bli glad annars, gråter och hulkar familjens dramaqueen. Minstingen nöjer sig med att skrika rätt ut. Högt och länge. Eftersom man inte vill medverka till att familjens äldsta dotter aldrig ska bli glad igen får hon lägga sig i vår säng. Efter ungefär fem minuter inser hon att det är omöjligt att somna med lillasysterns mistlur i öronen och går upp igen.
ll
Total tid för läggning av två barn, ett och tre år gamla: 2h45min. I rest my case. God Natt :)
mm
Bild på ontimagenbacillen shigella i form av ett gosedjur. Jag är glad att vi inte drabbats av den här trots att vi inte kommit iväg och vaccinera oss. Skämmas borde jag!

3 kommentarer:

 1. Puuh! Krya på er! Kärlek från Norpan

  SvaraRadera
 2. Ujujuj, stackars er. Jag vet hur det är... Melker var, för att använda en underdrift, v ä l d i g t arg i natt. Men vi är friska i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Nääe fy F_N va jobbigt.
  Jag riktigt hatar när det ska kräkas. Det är ju så slabbigt. Fast jag stålsätter mig och leker syster.

  Krya på er.

  LiseLotte

  SvaraRadera