onsdag 13 januari 2010

Nästan som på riktigt

När jag var gravid med Karla åkte vi på semester till Shanghai. Det kändes helt rätt att resmålet blev en storstad då det förmodligen inte skulle kännas lika aktuellt med en bebis i familjen. För mig var det kärlek vid första ögonkastet, jag älskar verkligen den här staden som både är traditionell och modern, dessutom ett mecka för shopoholics (like me ;) Mitt i stan fanns en stor marknad där man kunde köpa allt från frukt och grönsaker till Hermesväskor och Burberrytrenchar. Jag kunde inte få nog av att gå runt bland marknadsstånden och fundera på vad jag skulle prioritera att försöka få ner i väskan på vägen hem. En del riktiga superfynd blev det, samt en del saker som inte visade sig vara riktigt lika fyndiga när vi kom hem.

I väntan på att jag ska få komma tillbaka till denna fantastiska stad har jag hittat det ultimata substitutet för marknadsshopping i Shanghai. Är man inte beredd att betala en förmögenhet för en handväska kan man kanske hitta den här för en rimlig summa. Jag har inte hunnit klicka hem något härifrån själv, men har bekanta som gjort det och som är nöjda. Här är ett urval av vad jag kommer att klicka hem :)
mm
* Dunjacka och pälsfodrad munkjacka från Abercrombie & Fitch.
* Armband från Tiffany.
* Väska Hermes.
* Klarblå Uggs.

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag följer din blogg och gillar den skarpt!:)

  Sidan du hänvisade till.... är det riktiga grejer???

  SvaraRadera
 2. Stina: Kul att du gillar!

  Johanna: Tack! Nej, man kan nog kalla det schysta kopior. Det sägs att mycket av det som säljs på marknaderna i Kina är tillverkat på samma fabriker som orginalen. Jag vet inte, men jag var nöjd med det mesta jag köpte på vår Shanghaitrip ;)

  SvaraRadera
 3. Ah va kul att hora att Shanghai var en foralskelse. Det ligger som nasta city resmal pa min lista. Har du varit i Tokyo? Om inte, sa ak dit, helt underbart och vilken shopping!! towe.

  SvaraRadera