torsdag 28 januari 2010

Vitaminer


Med huset fullt av baciller känns det som om man inte kan få nog av vitaminer. Stackars Karla hostar och kraxar, och ber om att få gå och lägga sig (detta är annars flickan som ALDRIG är trött). Vi andra håller andan för att slippa och proppar i oss apelsiner och kiwifrukt för att maximera C-vitaminintaget ;)

Godaste tillbehöret just nu är plättlätt att göra, passar både som sallad eller mellis. Rivna morötter och blodapelsin i bitar. Gott, färggrannt och nyttigt. Till och med Flora har svårt att hålla händerna borta :)

4 kommentarer:

 1. Det ser gott ut. Men jag skulle nog ha vanlig apelsin i. Jag har svårt för blodapelsin.

  SvaraRadera
 2. Jag undrar jag om mina barn skulle ta i det där med tång, men jag skall testa! Och så snygg kåsan är som serveringskärl - skall testa det med. Jag har fortfarande mossa i min :)

  SvaraRadera
 3. LiseLotte: Vanliga apelsiner går precis lika bra!

  Weronica: Flora äter både apelsin och morötter, medan Karla mycket noggrant petar bort alla morötter ;) Vi använder ofta kåsorna som portionsskål till fruktsallad, glass etc. Genom att byta bandet i "handtaget" kan man få olika uttryck, tex roligt att matcha en dukning.

  SvaraRadera
 4. Vacker bild och vad gott det ser ut! Krya på er!

  SvaraRadera