fredag 12 november 2010

Fyrtal; Because I'm worth it

Fredag, veckans bästa dag! Trots få timmars sömn har jag och mina sjuklingar (som gått från en till två) haft en bra dag. Dockbäddning, pyssel och ännu mera mys i soffan har varit på tapeten.

Nu när min och Crème de la Crèmes Kick Off närmar sig med stormsteg inser jag hur mycket jag behöver några dagar borta från Villa Tallås och resten av familjen i Uttran. Man måste komma bort ett tag för att kunna längta hem igen. Dagens fyrtal är mitt fyrtal, mammans och hustruns, men även mitt som i Jag :)

* Ida Sand är min nyaste favorit på musikhimlen (tack pappa för tipset!). Hennes version av Bang Bang går på repeat just nu :)
* You're my favourite waste of time är broderat med nylåntråd på Philippa Greens armband i perspex. Kommer från Webbutiken Varunik som säljer unik design ur ett hållbart perspektiv.
* I kväll kan jag inte hålla mig längre, nu ska det glöggas! Tyvärr har jag inte varit förutseende nog att beställa hem årets saffransglögg, men en glöggvariant av äppelsaften jag kokade för några veckor sedan kan vara nog så spännande.
* En riktig julaftonskjol från Indiska! Skulle passa mig som handen i handsken, håll tummarna att det finns några kvar.

2 kommentarer:

  1. Glöggen inhandlade jag för en timme sen - hade tur att dom kom med en kartong precis när jag stod och letade efter den :-)

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Underbart armband, skulle jag absolut kunna tänka mig i julklapp!

    SvaraRadera