söndag 7 november 2010

Min söndag

Novembersol. Fönstersmuts. Mårbacka på övervintring. Kakfat No. 1. Plock och pyssel. Långkalsonger. Frost och krisp. Dagen efter trevlig kväll. Detta är min söndag.
mm
Fler söndagsbilder hittar ni här.

6 kommentarer:

 1. Kära Ida! Här har vi oxå "dagen-efter"-söndag. Var på en synnerligen trevlig 40-årsskiva igår här i området, och idag är vi... slappa. Långfrukost, bakis-nätshoppande (inte så farligt), Wii-spelande och kakbak.
  Ha en fortsatt underbar söndag!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Jag har precis kommit hem från en rask långpromenad. Tagit bilder för fotokursen jag går. Läxan var att ta en lugn bild och dramatisk på ett och samma motiv. Hua va svårt. :)) LiseLotte

  Smutsiga fönster har jag ett knep till: Var ute hela dagen och kom in vid 16-tiden så slipper du se smutsen. Funkade idag i alla fall ;)) LiseLotte

  SvaraRadera
 3. Ja, långkalsongspremiären:) för vintern ägde rum igår, det var lite kallt på kyrkogården... men alla tända ljus värmde!!!
  Tack för skön stämningsbild!
  mvh helena

  SvaraRadera
 4. Låter som mysig söndag, tycker jag! :-)

  SvaraRadera
 5. Gillar, gillar! Älskar den sköna höstsolen som bara gör en så extra glad! Kula att ha hittat hit till din härliga, inspirerande blogg!

  Har en liknande stol som din koloniala rottingstol, men teakfärgad, kul att se en svart...kanske får den bli det;-)

  Jag återkommer!

  A

  SvaraRadera
 6. KArin L: Visst är det mysigt med slappa söndagar! Långfrukost är en underskattad lyx som borde praktiseras oftare. Kram

  Helena: I dag är det kallt på ett annat sätt, fy tusan för snöfall vid noll grader! Föredrar sol och minus femton :)

  Popetotrora: Mysig!

  Noamaja: Visst är höst- och vintersolen ljuvlig! Vad jätteroligt att du hittat hit, kom gärna tillbaka!

  Min rottingstol var träfärgad när jag köpte den, men i ganska dåligt skick. En sprutlackering var den makeover den behövde!

  SvaraRadera