torsdag 4 november 2010

Fyrtal; sol

Ett snabbt fyrtal hinner jag med innan jag ger mig ut i solen för att rensa huvudet. Jag har sagt det förut, men jösses vad jag tycker om såna här höstdagar!
Efter att ha lämnat en fyraårig prinsessa och ett tvåårigt charmtroll på dagis har jag ägnat förmiddagen åt att montera och fotografera. I eftermiddag dyker nyheterna upp i butiken.
mm
* Ännu ett hörn i mitt arbetsrum to be. Sakta men säkert hittar sakerna sin plats. En hel del åker raka vägen ner i papperskorgen, och lika skönt är det. Andra saker har jag svårare att skiljas från, bilden på skidåkaren som går på en strand har suttit på min vägg i omgångar sedan jag gick i högstadiet ;)
* Det har efterlysts lite mer bling bling på medaljongfronten. Denna och fler med den kommer att hitta in till Crème de la Crème under dagen.
* Även några nya pyttefat har blivit till under gårdagen. Här Carrie i vackert Ostindiaporslin.
* Det bidde ingen Pilaster, det bidde en Lack. Jag hade spetsat in mig på en svart Pilaster att ha tidningar och små stilleben i brevid bänken Rasken, som nu också blivit svart. En veterinärräkning och en kommande Barcelonaresa satte käppar i hjulet :) I väntan på att spargrisen fylls igen nöjer vi oss med Ikea-varianten.

5 kommentarer:

 1. Men du vilken fin hylla. Visste inte ens att det fanns en sådan på IKEA.
  :)) LiseLotte

  SvaraRadera
 2. Jag håller med - hyllan är jättesnygg! Och tänk så mycket kul du kan köpa att fylla den med i Barcelona ...

  Kram,
  Jessica

  SvaraRadera
 3. LiseLotte: Jamen den är ganska okej. Jag börjar vänja mig ;)

  Jessica: Tur att man har kreditkort...snart bara en vecka kvar! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack fina du för medaljongerna. Inte varje dag man får så fina paket i brevlådan. Brukar mest ligga räkningar där.

  Ny fin bild kommer :))) LiseLotte

  SvaraRadera
 5. Den däringa lackhyllan har jag helt missat! Den skulle fungera toppen i vårt gästrum som vi nu håller på att inreda. Tack för tips och trevlig helg!

  SvaraRadera