måndag 22 november 2010

Fyrtal; Viva Espana!

I dag när snön lägger sig som ett vitt ulligt täcke på marken känns solglasögon, uteserveringar och bubbel i glasen overkligt, men det var ju faktiskt bara några dagar sedan. Som alltid när jag är ute och reser fastnar jag för färger, former och texturer. Vad är det där för ful gammal vägg? undrar Karla när jag ska visa bilderna från min resa. Varför tar du inte några vanliga bilder på folk och sånt? Well, det här skulle ju vara en jobbresa, och detta är vad som inspirerar mig.

Nu, tillbaka till adventspiffet! :)

4 kommentarer:

 1. HA HA jag är likadan, tar märkliga bilder ibland.
  Ser ut som ett Gaudi hus och kakelplattorna som är trasiga ser ut som en karta. :)) LiseLotte

  SvaraRadera
 2. Fint med olika texturer. Ytskikt. Å grönt kan vara skönt på flera sätt. Uppenbarligen :)
  /helena

  SvaraRadera
 3. Det är inte alltid barnen är med på ens egna insppirationskickar nej :) Snygg header!

  SvaraRadera