måndag 30 augusti 2010

Varmt


Tredje vardagsveckan efter semestern är tredje veckan då någon i vår familj är sjuk. I dag kör vi två flugor i en smäll, båda flickorna vaknade i natt med hög feber och ont i halsen. Som tur är så är de för spaka idag för att orka puckla på varandra mer än lite grann ;) De sover i skift och slickar isglass där i mellan. Skön musik och en sprakande brasa i kakelugnen ackompanjerar kraxningarna och snörvlet.
mm
Själv försöker jag att avsluta flera påbörjade projekt. Jag gjorde några nya armband i helgen som jag håller på att fota och lägga ut i butiken. Några är redan ute medan andra kommer att anlända till CdlC senare under dagen och kvällen. Ett gäng pyttefat är på gång. Jag väntar på en leverans knoppar från Danmark, men så snart de är fastskruvade kommer jag att lägga ut de också. Jag kommer även att lägga ut några större fat nu i veckan. Håll tummarna att Villa Tallås snart har gjort sitt som sjukstuga så att jag slipper stå i garaget och borra tallrikar på nätterna ;) Pst. glöm inte tävlingen!

5 kommentarer:

 1. Nu har jag sett alla armband. Men nu ser att de gamla är borttagna. Eller sålda?

  Kram LiseLotte

  SvaraRadera
 2. LiseLotte: De som är borttagna är sålda, men jag kommer att lägga ut några till under dagen. Har du några speciella önskemål på spets (kolla även galleriet) kan du göra en specialbeställning så att längden blir rätt med en gång. Kram

  SvaraRadera
 3. Trist med sjuka barn. Vi grejade inskolningsveckan, men nu är det vab här hemma som gäller. Hoppas ni alla piggar på er inom kort.
  Kram t

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Träffade din man och den äldre tösen i centrum..Vi måste ut i skogen när de blivit friska,det tyckte Karla oxå :) Ha det gott,många kramar Eva

  SvaraRadera
 5. Hej Ida!

  Stackars tjejer! :( Det är inte roligt alls att vara sjuk men det tycks komma som ett brev på posten då semestern tar slut och skolor och förskolor sätter igång igen. :( Hoppas att de kryar på sig och snart är på benen igen. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera