söndag 8 augusti 2010

Hurra!


Jösses vad vi firat denna helg! Vi började i fredags med min födelsedag, fortsatte med bröllopsdag i lördags och toppade med att gå på goda vänners bröllop senare samma dag. Hade jag orkat så hade jag firat i dag också, den fina bild och text om Crème de la Crème som fanns med i Expressens bilaga Leva & Bo i helgen gör mig jätteglad! Känns som ett passande avslut på denna sommars semester som efter många och långa veckor faktiskt är slut nu. I morgon börjar allvaret igen med dagis, fulltecknad kalender och ny liten katt :)

9 kommentarer:

 1. GRATULERAR!
  till allt faktiskt.

  Den söte lille kissen får vi säkert se snart.

  LiseLotte

  SvaraRadera
 2. Vackert!!! Alltihopa!

  SvaraRadera
 3. Grattis * 3!
  Vad du, jag blev så otroligt glad i fredags när jag knallade in på min lokala klädaffär här i Trosa och där står dina fat. WOW. Jag var tvungen att fingra på dom lite, läsa texterna och beundra hur fint dom stod. Roligt!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Grattis! Du är värd all uppmärksamhet!

  SvaraRadera
 5. LiseLotte: Tackar! Kissen kommer snart på bild, han är verkligen alldeles bedårande!

  Karin L: Tacktack! Hoppas att ni haft en bra sommar!

  Lina: Så kul att du såg faten live! Jag kommer förhoppningsvis att samarbeta mer med just den här butiken framöver!

  Mrs. b: Men tack! Vad glad jag blir över dina ord!

  SvaraRadera
 6. Stort grattis! Ser fram emot ännu fler fantastiska saker i butiken i höst. Och kanske en Facebook-grupp för alla C de la C:s vänner?

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Ah, så tjusig du var! Gillar håret med prydnad. Jag ser i vanlig ordning fram emot utvecklingen av Creme de la Creme. Heja! Kram

  SvaraRadera
 8. Och nu har du mer att hurra för :) Mårten Nilehn har med Creme de la Creme bland sina tre bäst just nu på sin ledarsida. Oj, så skoj att se dig där också!

  SvaraRadera
 9. Jessica: Ja ja :) Any time... Tjuvkik på ny produkt kommer snart!

  Weronica: Tack! Det var kärlek vid första ögonkastet mellan mig och fjädergrejen jag hade i håret! Och Residence, det är ju inte riktigt klokt! Jag befinner mig just nu i en lyckobubbla :)

  SvaraRadera