måndag 23 augusti 2010

Vardagsro

Måndag. Efter en intensiv helg med såväl vuxenfester som barnkalas välkomnar jag vardagen igen. Jag älskar tystnaden som råder i huset när bara jag och katten är hemma. En radio står på och skvalar på låg volym i köket och en gräsklippare hörs på avstånd. Annars är det tyst.
mm
Jag har kommit ett steg längre med att schemalägga mina veckor - inte ett jättestort kliv, men ett litet. Skönt att kunna ta fram rödpennan och stryka det man gjort! Efter att ha dragit på det hela sommaren har jag även kommit fram till att det aldrig kommer att bli någon Face Book-sida för Crème de la Crème om inte jag får hjälp att komma igång. Jag vet inte vad det är med mig och FB, men det har aldrig riktigt klickat, sanningen är att jag är en usel Facebookare! Nu ska en av mina FB-experter till vänner fixa sidan, sedan är det bara upp till mig att uppdatera (ska schemaläggas :) och för er att gilla ;)
mm
Ha nu en skön eftermiddag denna sista måndagen i Augusti!

3 kommentarer:

 1. Här hemma vabbas det. Inget allvarligt men hon hade feber i lördags kväll och lite igår så jag vill se att det inte kommer tillbaka. Och nu verkar det lugnt.
  Jag tänkte fråga om armbanden du säljer. Måtten du har på den i längd är det när armbandet är knäppt?
  Har en känsla över att jag har frågat förut, minns inte ;)

  LiseLotte

  SvaraRadera
 2. LiseLotte: Ja dessa VAB-dagar...hoppas att det dröjer till nästa gång! Måtten på armbanden är innermåttet på ett knäppt armband. Jag ska försöka hinna lägga ut några fler senare i veckan, har fotat dem men inte hunnit lägga ut dem i butiken.

  SvaraRadera
 3. Oj, är helt såld på er nya familjemedlem! Så himla fin
  /S

  SvaraRadera