fredag 27 augusti 2010

Höst

I morse var det kallt på golvet när jag tassade ner till köket. En känsla som genast gör mig påmind om att vi fortfarande inte har gjort något åt vår taskiga uppvärmning av huset. Jag gissar att det blir jag som ändå arbetar hemma som får springa runt som en liten iller för att elda i alla kakelugnarna i vinter ;)
mm
Efter en natt med feberfrossa och ont i kroppen tillbringar jag dagen lite skakig under en filt i soffan. Jag är en filtmänniska, älskar varma plädar och vackra filtar. Jag har förut skrivit att en snygg och genomtänkt förpackning kan få mig att köpa en produkt jag egentligen inte behöver. I detta fallet är det bilden på den ödsliga bryggan från Klippans Yllefabrik som gör att yllefilten Fjällnäs hamnar högt upp på min önskelista (snart är det ju jul!).
mm
Nu äntligen finns Crème de la Crème Facebook! Gå in och ta en titt, kommentera, bli kompis och gilla :) Jag kan fortfarande inte påstå att jag och FB kommer överens, men det kanske tar sig ;)

3 kommentarer:

 1. Hej Ida,
  Väntar med spänning på de nya armbanden.


  Kram LiseLotte

  SvaraRadera
 2. LiseLotte: Det är bara knapparna som saknas :)Fixar det framför televisionen i kväll, titta in i morgon e.m så borde de ha kommit in!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fin blogg du har. Stämningsfulla bilder. Jag lägger en länk hos mig så jag fot hittar tillbaka.

  :)

  SvaraRadera