måndag 10 oktober 2011

Uppdate hall


Visst var den charmig vår gamla chiffonjé, särskilt praktisk hallmöbel visade den sig dock inte vara. Hundra pyttesmå lådor perfekta att gömma allsköns småkrafs hade den, men plats för fleecetröjor, mössor och raggsockar var det värre med. Sedan har det dividerats fram och tillbaka om vad vi skulle ersätta den gamla pjäsen med. F är inte särskilt förtjust i laminatmöbler från det stora varuhuset, just nu inte heller att betala tiotusentals kronor för en lite mera fancy byrå. Dessutom har han storslagna planer för vår galet underdimensionerade hall som jag varken vet om eller när de kommer att sättas i verket :)

Så vad gör man? Jo, man kompromissar. Det fick bli en Hemnes som åtminstone på håll ser helt okej ut. Nej, den ser faktiskt fin ut även på nära håll. De medföljande svarta knopparna byttes raskt ut mot vita porslinsknoppar med gröna blad. Planer finns också på att gjuta en betongskiva att lägga ovanpå byrån, sedan har man ju nästan den där tiotusenkronors möbeln ;)6 kommentarer:

 1. I just love hemnes:)

  Det blev urfint:)

  KRAM

  M

  SvaraRadera
 2. HA HA jag vill också ha en betongskiva på vår byrå i hallen. Vi köpte den större varianten i svart, och ja, jag älskar den, för den sväljer allt. Nya knoppar är på G.

  SvaraRadera
 3. Den har vi också på landet. Blev så mycket finare med nya knoppar. Ska handla nya och byta på höstlovet när vi är där.

  SvaraRadera
 4. Fint är det! Jag har också planer på att byta ut knopparna på samma möbel. Den är grym på att sluka lilltjejens kläder. Och är den finaste byrån på det stora varuhuset tycker jag.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig hall och gillar tyget på stolen! : ) Bra idé att byta knoppar, det ska jag komma ihåg,
  Malin

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag är nog en av få som faktiskt förälskat mig i de där knopparna (som ingår när man köper Hemnes) och är nu på jakt efter en extra uppsättning på 6 knoppar... Har du några du vill sälja?

  Mvh Lina

  SvaraRadera