torsdag 20 oktober 2011

Fyrtal; Många järn i elden

Det är mycket nu. Snudd på för mycket. I går kväll var jag berädd att kasta in handduken och be allt vad egenföretagande heter dra dit pepparn växer. Speciellt i kombination med föräldraledighet, för det är sannerligen inte lätt att räcka till. Räcka till som mamma och räcka till som företagarska. Men så kom F hem och ställde sig i garaget och borrade hål till sent på natten. Mina hål i mina ljuskronor. Det är kärlek det.

* Bara därför att det är vackert. Höstig klätterhortensia och skrumpna druvor. Fint så.
* Jag som aldrig har målat naglarna tidigare har nu fastnat i en acetondoftande dimma. Brunt i olika nyanser, grått, grönt. Att sedan målade naglar inte är helt kompatibelt med slipning av porslinsskärvor är en annan historia.
* Ända sedan den där bikinin i somras har jag känt mig lite djurisk. Leopardiga accossearer håller kylan borta. Flora tycker dock att jag ser ut som en kyckling i min duniga leopardmössa :)
* Jösses vad jag tjatar, men nu jädrar måste de bli färdiga! Jag ger dem två dagar till, på sin höjd över helgen, sen ska det fotas ljuskronor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar