söndag 30 oktober 2011

Höstlov

Tittar in en snabbis för att önska er en skön söndag! Här hänger regnet i luften, jag ska snabba mig ut för att gjuta nya tungviktare innan två av tre barn vaknar från sina middagslurar, det gäller att passa på. Karla har förvandlat hela nedervåningen till ett Petshopland och låter sig inte störas ;)

De närmsta dagarna kommer butiken att fyllas på med med massor av finingar - välkommen in!

3 kommentarer:

  1. Hej!! Brukar kika in här då och då, inte alltid jag kommenterar...
    Vill säga att du gör så mycket fina saker!! Jag gillar dina våningsfat, men ljuskronorna är ju så coola!!
    Ha en bra vecka, kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Jenny: Tack snälla du! Jag blir så himla glad att höra att det jag gör gillas, att det inte bara är något jag fått för mig i mitt vällingdoftande småbarnskaos ;)

    SvaraRadera