måndag 24 oktober 2011

Ormigt

Glamourös hemma-mamma eller ej, jag är hopplöst förälskad i omlottklänningarna från Vera Velour of Sweden! Jag köpte en i somras som jag i stort sett bott i sedan dess, något säger mig att det inte är den sista. Just nu är jag som sagt helt såld på djurmönster (varning för pantertant?), skulle mer än gärna tillbringa hösten i denna ormiga klänning och mina gosiga Uggs.

* Sen såg jag att den här kommer till våren. Varför inte? Jag menar det finns ju fler djur på savannen ;) Eller kanske den här? Nåja, det jag egentligen ville säga med det här inlägget är att dessa klänningar, djuriska eller inte, är skönare än skönast :)

* Hur det går med ljuskronorna? Jo tack, bara bra. I morgon ska det stylas och fotas så det står härliga till!

2 kommentarer:

  1. fina klänningar! tycker du är väl värd en ny fining. vi kanske kan hinna med ett besök på sibyllegatan någon dag:)kram t

    SvaraRadera
  2. Jättesnygg klänning! Ett par UGGS kommer jag oxå att inhandla till vintern!

    SvaraRadera