måndag 5 oktober 2009

Turn this backyard into an outfit

Jag tyckte nyss att vi hade kortärmat på oss ute. Barfota i ballerinaskor, isglassar i kladdiga små händer. Jag har inte hunnit med! Jag har ju sett höstkläderna i affärerna sedan i augusti men det har liksom inte berört mig. Förrän nu. Jädrar vad kallt det har varit de senaste dagarna! Ner i källaren för att leta reda på fleecejackor, vantar och mössor bara för att upptäcka att äldsta dottern vuxit ur det mesta. Själv verkar jag ha blivit av med en handske eller vante ur varje par under sommaren. Möss? Hustomtar? En sak som är säkert är att det behövs en seriös genomgång av samtliga familjemedlemmars garderober vilken dag som helst, gärna igår ;)
mm
Förutom hemmafrulooken i plysch och trikå ;) är jag fortfarande svag för det klassiska. Har några trotjänare som åker fram ur garderoben med jämna mellanrum, nu senast min Burberryrock som hängt under sin kemtvättsplast sedan förra hösten. Fastän den har massor med år på nacken känner jag mig alltid välklädd när den åker på.
mm
Tanken på att köpa få, dyra plagg som håller länge, både stil- och kvalitetsmässigt, tilltalar mig. Sedan vi flyttade till förorten har jag dock ofta valt den enkla vägen och nöjt mig med basutbudet som det lokala inomhuscentrumet erbjuder.
Bakgården från Provence hittade jag hos Design*sponge. Tycker om känslan i bilden som förmedlar doften av våta löv och en kall nästipp.
mm
Blazer från Kappahl. Rutig doft från brittiska Burberry. GANT visar upp kiltinspirerat mode i sin höstkollektion, denna kjol är ett budgetalternativ från Lindex. Vit T-shirt från HM utgör enkel bas. Armband i flätad mocka från LA Stockholm by LennseAndell. Rymlig väska i präglat kalvskinn från LaRedoute. Härlig "balja" för te eller latte är Lisa Bengtssons senaste samarbete med Indiska. Ett par jodpurs med klack från Vagabond blev mina i fredags! Ett schysst alternativ till de där hundra stövlarna mannen hävdar att jag har :)

2 kommentarer:

  1. Väskan var supernice:) Ha en fin dag Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Läckert. Ett kul inlägg, gillade ditt förra turn this room into.. också! Hade missat brickan du gett vitfärg och lite stämplar på, vilken fin idé, den måste jag anamma. Perfekt med bilderna, jag mailar dig!

    Lisa

    SvaraRadera