fredag 23 oktober 2009

Kreativ utmaning


För ungefär en vecka sedan blev jag tillfrågad om jag ville vara med i Panduro Creative Challenge, en pysseltävling för fyrtio tillfrågade bloggare där juryns bedömningskriterier är nytänkande, kreativ höjd och inspiration. Samtliga bloggare har fått ett pysselpaket med posten med samma innehåll, tävlingen avslutas nästa fredag.
mm
Pyssliga utmaningar känns som om det skulle vara min kopp te, självklart ställer jag upp! En vecka har gått åt till att tänka ut vad jag ska göra, nu återstår bara att förverkliga min idé. Fortsättning följer...
m
Happy Friday till er alla!

3 kommentarer:

 1. Jag älskar också att pyssla! Kul att hitta fler med samma intresse!
  Ville mest önska dig en trevlig helg! Hoppas du får det toppen och att det går bra för dig på din "challenge"!
  kram Erica

  SvaraRadera
 2. Hej Ida!
  Lycka till med utmaningen och din "affär", den blir proffsigare och proffsigare. Hoppas allt är bra med er, krama Karla så gott från mig. Jag tänker på er.
  kramar Åsa ( fd lillkottefröken)

  SvaraRadera
 3. Åh va roligt :-) jag hade också fått mail ifrån dem men missade att svara så jag fick inte vara med. Synd för det hade varit kul. Ska bli spännande att se vad du hittar på.

  /Nina

  SvaraRadera