torsdag 26 februari 2009

TävlingJag har uppmärksammat att många bloggar har tävlingar lite då och då där man kan vinna finfina saker. Jag vill ju inte vara sämre utan lottar ut en barnfilt från Elodie Details i mönstret Cherry Blossom Birds. Filten som är tillverkad i det nya materialet pärlsammet är supermjuk och kan enligt tillverkaren tvättas om och om igen utan att förlora sina egenskaper. För att vara med i utlottningen ska man lämna en kommentar till detta inlägg. För dubbel vinstchans, länka med bilden nedan från din blogg. Självklart kan man vara med och tävla även om man inte har en blogg! Sista tävlingsdag 8:e mars.

3 kommentarer:

 1. Nu ska jag min tävlingslycka pröva,
  och berätta varför jag en filt i pärlsammet behöva.

  Mina barn är frusna och deras läppar blå.
  ”Ge oss en filt”, de gråter båda två.

  Hoppsan, men det brinner! Jag måste elden släcka.
  Tänk om jag hade filten att med elden täcka.

  Fast det vore ju synd kan man tycka,
  som överkast den skänker mer lycka.

  Eller varför inte skyla min nakna fjong?
  som höftskynke, se där en sarong!
  /John

  SvaraRadera
 2. Här har du en familj från Götet,
  som inte är helt bakom flötet.

  Vad gäller rim är John dock svår att slå.
  VI VILL HA FILTEN ÄNDÅ!

  /Annas syster Lotta

  SvaraRadera
 3. För att få en chans att vinna
  Fler bestyr det må jag hinna

  Står här sent och viker tvätt
  Finna orden är ej lätt

  Passar på en stund att drömma
  Vad vår trädgård har att gömma

  Med inspiration av denna vinst
  planteras både ros och ginst

  Men så jag vilar ögat trött
  På nåt litet varmt och sött

  Med körsbärsblom och fågelsång
  så blir sömnen natten lång

  /Märtas mamma

  SvaraRadera