torsdag 26 februari 2009

PysselIdag har jag blundat för dammtussarna som vårsolen skoningslöst lockat fram ur vrårna och istället ägnat mig åt att sy. Har för tillfället snöat in på haklappar (undrar varför). Jag tycker om att använda gamla spillbitar, eller klädesplagg, och förvandla dem till något annat. Det finns en tillfredsställelse i att återvinna, till dessa hakisar har jag använt småbitar av segelduk, vaxduk och gamla t-shirts.

6 kommentarer:

 1. Mycket snyggt. Min krans blev finfin på dörren!

  SvaraRadera
 2. Fin och intressannt blogg som jag följer varje dag./GbÖ

  SvaraRadera
 3. Jag ser att du får blunda oftare för dammet. Härliga hakisar! Gillar särskilt den av det turkosblommiga vaxtyget. Kanske något att börja sälja på bloggen?! /Therese

  SvaraRadera
 4. Therese: Det var en bra idé! Ska bara sy upp några stycken först. /Ida

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilken fin blogg du har! Kan man få beställa ett par haklappar?
  MVH,
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. Ulrika: Kul att du hittathit! Du får absolut beställa ett par haklappar, dom kostar 150 pix styck. Du kan väl maila mig; preferenser gällande färg, din adress osv./Ida

  SvaraRadera