tisdag 3 februari 2009

Mera mönsterFick äntligen tummen ur idag och sydde klart draperiet till Karlas dagis, något jag lovat göra för flera månader sen. Usch, det är inte kul när man går med dåligt samvete över något man borde göra men som bara inte blir gjort. Jaja, nu är det iallafall gjort, nu har jag bara fyra gardinkappor kvar. Med min hastighet lär dom väl bli klara lagom till Karla ska börja skolan...Tyget jag sytt i är från IKEAS Fredrika-kollektion, design Helen Trast. Hon jobbar med starka färger och enkla stiliserade former, passar bra på ett dagis tycker jag!

På torsdag åker jag till IKEA för att kolla in den nya PS-kollektionen som har en del nyheter på textilsidan. Nytt är bla två olika färdigklippta metervaror av formgivaren Kazuyo Nomura som fick designpriset Nordic Award in Textiles 2006.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar