tisdag 24 februari 2009

Drömmar och skorpor


Har varit trött de senaste dagarna, inte haft någon energi att avsluta påbörjade projekt. Mannen har jobbat sent både igår och idag så det har blivit mest bollibompa och hushållsarbete för min del. Inte för att jag klagar, just nu längtar jag inte tillbaka till min arbetsplats. Pratade med en kollega i eftermiddags som beskrev en inte allt för upphetsande arbetssituation. Jag har börjat drömma om att göra något helt annat när min föräldraledighet är slut, berättar mer sen när jag funderat lite till.
Idag har jag och Karla bakat med Flora ivrigt supportrande från babysittern. Karla ville baka lussekatter men köpte inte mitt argument att man inte brukar baka sådana såvida det inte är december. Efter ett vredesutbrott (nr.14 idag) bakade vi till slut mantagervadmanhaver-skorpor. Det vill säga lite saffran, lite choklad, lite bananer, lite fullkorn och lite dinkelflingor. Nu ska jag slå mig ner framför televisionen och Bygglov med en kopp te och en skorpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar