söndag 22 februari 2009

PS. Maskros


Först var den slut. Sedan kom den in, men hann ta slut igen. I går lyckades vi lägga vantarna på den sista. Nu hänger maskrosen äntligen i vår trapp! Den är vacker samtidigt som den fungerar utmärkt som ljuskälla, skuggspelet på väggarna är en bonus som närmast kan liknas vid ett konstverk. Nu är det "bara" väggarna kvar så är trappen klar. Vi har inte bestämt vad vi ska ersätta den bubbliga vävtapeten med, men just nu lutar det mot vitmålad pärlspont. Fortsättning följer...

5 kommentarer:

 1. Vad roligt att se lampan live och lysandes! Första besöket här för mig. Jag kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du hittade hit! Är ny i bloggvärlden men har redan upptäckt att detta är beroendeframkallande. Följer din blogg varje dag sedan ett par månader- otroligt snygg och inspirerande!/Ida

  SvaraRadera
 3. Hej, mitt första besök här. Sökte just på den här lampan och då kom din blogg fram. Undrar vad lampan kostar, hittar inte den på hemsidan

  SvaraRadera
 4. Eva: Jag har för mig att lampan kostade 695 kr. /Ida

  SvaraRadera
 5. Kanonbra bilder. Tack vare dina bilder har jag nu troligen lyckats övertala min man att vi ska köpa en sådan när vi är i Singapore i April. Finns inget IKEA i Thailand ännu.

  SvaraRadera