torsdag 5 februari 2009

Färg: RosaJag känner att jag hakar upp mig på det där med vädret, men idag har det varit en så där grå och hopplös dag igen. Allt ser smutsigt ut, i själva verket ÄR allt smutsigt. Råkar man gå emot något (tex vår allt annat än rena bil) ser man ut som om man rullat runt på gatan. Vad passar då bättre än att frossa i rosa.

BLOMMIGT blir det i soffan med kudden Fleur, nyhet på Åhléns. En stor bukett ranunkler i olika rosa nyanser önskar jag mig av mannen. TRYGGT är det att ha barbapapa bredvid sig när man ska sova. Hans runda, rosa lekamen lyser med ett varmt sken över trötta barn. SKÖNT skulle det vara att sjunka ner i Josef Franks knalligt rosa fåtölj. Pris 23100 riksdaler, och då ingår inte tyget i priset. SYNDIGT goda bakverk bakar Leila i sin senaste kokbok A piece of cake. Man behöver bara titta på dom fantastiska fotografierna i boken för att snålvattnet ska börja rinna. SNYGG skulle jag känna mig i klänningen från Odd Molly. Jag gillar deras avslappnade och lite bohemiska stil, och tilltalas av att kläderna enligt hemsidan "combines femininity and sensuality with the feeling of a relaxing Sunday morning". GELÈHALLON är tydligen inte bara något man har i godispåsen. Betydligt dyrare per hekto blir det om man låter operera in dem i brösten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar