torsdag 19 februari 2009

Rekommenderas

I förmiddags styrde jag och grann-Lotta kosan norrut för en utflykt till Slottsträdgården i Ulriksdal. Väl där möts man av ett hav av blommande lökväxter; tulpaner, ranunkler, krokus, snödroppar- you name it! Habegäret slår till så fort man passerat dörrarna. Jag vill ha fång av franska tulpaner, nya fina krukor, en gjutjärnsgroda till rabatten och mycket mer. Efter en fantastisk lunch valde jag efter mycket om och men ut en bukett vita och rosa ranunkler, två franska tulpaner och en piontulpan, en vacker blå-vit kruka, ett par lila minitulpaner och ett par blå iris. Det är nog tur att tjälen inte gått ur backen så att jag hade fått för mig att köpa en massa plantor också.

Bilderna lånade från http://ulriksdal.blogspot.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar