onsdag 11 januari 2012

Hej


Tittar in som hastigast för att säga hej, just nu har jag inte riktigt ro till något annat. Jag och Rufus monterar ljuskronor och komponerar våningsfat som aldrig förr, än så länge känns det som om allt är under kontroll men är det någon som vet att det svänger snabbt i hockey så är det jag ;) Fem dagar kvar till monterbygge och inflytt på stora stora Älvsjömässan.

* Tulpaner som är propellrar eller propellrar som är tulpaner. I vilket fall vackert på byrån i hallen.
* Tja, så var jag där igen. I matthimlen. Ny tjock ull under fötterna utanför glasverandan leder än en gång till att det blir en över. Den här gången är det den här vackra skapelsen som måste flytta. Jag åtekommer med bättre bilder och mått när jag har en stund över. Det var många som mejlade om den förra mattan, nu har ni som blev utan en ny chans.

2 kommentarer:

  1. På jakt efter matta faktiskt... hänger på och kollar när du lägger ut mått!

    SvaraRadera