söndag 8 januari 2012

Kommers


Idag hade Crème de la Crème mellandagsrea. Våningsfaten gick åt som smör i solsken medan januarisolen flödade in i glasverandan. Tack alla nya och gamla kunder för en lyckad dag, utan er vore CdlC ingenting!

På det lilla som är kvar kommer rean att fortsätta på nätet  vid midnatt. Just nu ser det förskräckligt tomt ut i butiken, men så fort Formex är över kommer jag att fylla på med nya finingar. Nu - tillbaka till ljuskronefabriken!

4 kommentarer:

 1. Tack Ida, det var trevligt att komma hem till dig och köpa fat!
  Jag ser att fotot är taget just innan vi
  g a m a r snodde åt oss godbitarna :-) :-)

  SvaraRadera
 2. Åååååååh vad är väl en bal på slottet ...

  SvaraRadera
 3. Så mycket vackra ting! Skulle kunnat handla alla om jag fick för min man ;)
  Ikväll ska bloggas om Lennart och mitt fina fat.

  SvaraRadera